Thomson Reuters, City of London

Thomson Reuters

The expansion and fit-out of Thomson Reuters' existing third floor office at the exclusive Vintners’ Place, on the River Thames in the City of London follows recent acquisitions by the leading business intelligence provider; the scheme consolidates multiple London sites. The design consists of a combination of both cellular and open plan areas, meeting rooms, including 60 minute meeting rooms, a project room and informal collaboration spaces. Informal meeting areas have also been cleverly placed around the space to relieve the work spaces, and future proofed as the company continues to grow. The main open plan area sits adjacent to a spectacular atrium which forms a viewing point and filters natural light. The central spacious tea point and break-out area creates a collaborative and informal meeting space for both new and existing employees and represents both the old and new.

+ +