Celgene, Stockley Park

Celgene

This new headquarters consolidates two offices into a newly leased two-storey building, requiring CAT A refurbishment of the reception area, shell and cores and interior fit-out CAT B works. The consolidation respresents a move in workplace strategy, from highly cellular to a more open plan environment. The ground floor incorporates meeting rooms and phone booths, a library, client meeting area, café and catering area, auditorium and ancillary rooms. The first floor consists of meeting rooms, a conservatory, and ancillary areas that include tea points, copy areas, a submission room and a shower area. A number of striking design features have been incorporated; within the café area; a nine metre, hexagonal bench ‘grows’ out of the timber flooring, whilst a fabric ceiling, with cubic lighting addresses the acoustic challenges of the area. The auditorium is constructed using folding walls to enable the café and three large meeting rooms to be opened up into one large space. The three meeting rooms also have the flexibility to become one large area to hold annual meetings and events, with a capacity for 120 people.

+ +