Scott Brownrigg Interior Design creates new reception and flexible zone for GVA's Stratton Street office

15.03.11

Scott Brownrigg has designed a contemporary 4,000 sq ft reception and flexible, collaborative working area for GVA’s central London office. Relocating from the lower ground to the first floor, the new reception area creates a stylish focal point for staff to meet and greet clients. The space has also been designed to host staff talks and to encourage collaborative and flexible working.

A striking, iridescent signage panel creates a focal feature within the area, leading clients up to the first floor space. Once on the first floor visitors are greeted by a sleek Resilica recycled glass desk with a comfortable seating area alongside. This flexible space can be subdivided into two separate areas to allow for staff presentations.

In the main ‘Hub’ space,  Scott Brownrigg designed a number of alternative seating arrangements to allow for desk height, bar height or sofa working. The palette of colours, inspired by the re-branding of GVA has enabled fresh materials and vibrant colours to be utilised. The stunning Resilica recycled glass bar features again within the self serve coffee area towards the rear.